Везната на доброто

  • Марка: Готови за живота

ЕДНА ИСТОРИЯ, КОЯТО УЧИ ДЕЦАТА ДА ТЪРСЯТ И ОТКРИВАТ ДОБРОТО.

 

Детската книга е подходяща за деца на възраст между 6-12 години.

 

 

ПОРЕДИЦА "ГОТОВИ ЗА ЖИВОТА" – ISSN 2815-3693

 

С предговор от Димитрина Проданова – детски психолог

 

Издател: Израстване

 

Автор: Петя Петрова

 

Илюстратор: Цвета Петрова

 

Обем: 16 страници

 

Корици: меки

 

Език: български

 

Размери: 210*297 мм., А4

 

Година на издаване: 2022

 

ISBN 978-619-92209-1-7

 

 

Детската книга е номинирана в дългия списък на Национална награда "Бисерче вълшебно" 2023 година в категория "Откриватели".

 

Национална награда „Бисерче вълшебно“ е първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване от децата.

Otkus.pdf
10,99 лв.
Базова цена: 10,99 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Методи за плащане
Доставка
Подробно описание

ЕДНА ИСТОРИЯ, КОЯТО УЧИ ДЕЦАТА ДА ТЪРСЯТ И ОТКРИВАТ ДОБРОТО.

 

Подходяща за деца 6-10 години.

 

"Една красива, топлеща сърцето книга за деца и възрастни, се появява на хоризонта. Написана от Петя Петрова – творец с усет към трептенията на човешката душа.

 

„Везната на доброто“ истински ще Ви развълнува.

 

Героинята, 12-годишната Лори, на прага на своето порастване – между безметежните години на детството и стихийните бури на тийнейджърството, се сблъсква с предизвикателствата на живота и не знае как да продължи напред, за да съхрани вярата си в доброто.

 

И като контрапункт, се появява и другият персонаж в историята – нейната любима баба Дани, ухаеща на горещ шоколад и ванилени курабийки. Зрелостта ѝ е изпълнена с хармония и финес. С много любов към своята внучка тя ще ѝ покаже фино и деликатно, че светът е шарен. Няма да отрече нито доброто, нито лошото в него – ще поведе за ръка Лори и нас читателите и ще ни поучи, че дори в най-тъмната нощ можем да съзрем светулки.

 

Петя Петрова е прекрасен разказвач и вдъхновител, помогнала и помагаща на много хора да открият баланса в душите си, да открият отново изворите си на щастие и да последват пътя си.

 

Можем само да бъдем щастливи, че с „Везната на доброто“ тя продължава да вдъхва надежда."

 

 

Димитрина Проданова

Детски психолог

http://detski-psiholog.com/

 

Отзиви от читатели - тук.

 

Съвременни детски книги от български автор.
 
Поредица детски книги "Готови за живота" включва истории, които готвят децата ни за важните неща от живота. Български детски книги, които са подходящи както за четене в семейството, така и за училище. Подходящи са за работата на детски психолози.
 
Тези детски книги от колекцията "Готови за живота" помагат на възрастните да говорят с децата си за важните неща от живота.

Методи за плащане

Можете да заплатите Вашата поръчка по 2 начина:

 

Наложен платеж чрез услугата "Пощенски паричен превод" на куриерската служба "Спиди", с които си партнираме.

Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката, дължима към "Издателство Израстване" ЕООД се събира от куриер, извършващ доставката, от името на "Издателство Израстване" ЕООД. Наложеният платеж се извършва от куриерската служба чрез услуга "Пощенски паричен превод". Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата за поръчката на куриера.

 

Предварително заплащане чрез банков превод

"Издателство Израстване" ЕООД приема плащания, направени чрез банков превод по сметката на издателството. Изборът на този вид плащане е само предложение към клиента. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изпратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка, Вашата поръчка ще бъде отменена.

 

В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка, е важно да се свържете с нас на телефон 0882900338, непосредствено след направената поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде технически възможна, но ние ще направим възможното, за да Ви бъдем полезни.

 

Банкови детайли:
Бенефициент: "Издателство Израстване" ЕООД
Банка: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG60UBBS80021031727650

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт izrastvane.eu

Доставка

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди. 

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди и ползва услугата "Пощенски паричен превод" за метод на плащане "наложен платеж". 

 

Закупените стоки се доставят до посочения от клиента адрес/офис в срок от 1 до 5 работни дни или според графика на куриерската фирма. Ако поръчката Ви е направена в неработен ден, то тя ще бъде обработена на първия възможен работен ден. 

 

Получените поръчки до 13:00 ч. се обработват в същия ден.

 

Следните случаи са изключения на гореспоменатата информация спрямо срок за доставка:

  • Забавяне на Вашата поръчка по вина на куриерската служба при форсмажорни събития и извънредни положения
  • Забавяне на Вашата поръчка, защото е направена по време на натоварени периоди, големи намаления и промоции (Коледни разпродажби и др.)
  • Ако ние или куриерската фирма не можем да се свържем с Вас

     

Цената за доставка е 4.50 за доставка до офис на "Спиди" и 5.50 за доставка до адрес, а при поръчка над 70 лв. (без да се смята цената на куриерските услуги) получавате безплатна доставка.

 

   

В случай че поръчката Ви е спешна, молим да се свържете с нас, за да можем да я обработим приоритетно (при възможност).

-- -->