Пръстенът на рода

  • Марка: Готови за живота

Една история за силата и подкрепата на рода.

 

Детската книга е подходяща за деца на възраст между 8-12 годишна възраст.

 

ПОРЕДИЦА "ГОТОВИ ЗА ЖИВОТА" – ISSN 2815-3693

 

С предговор от Аида Марковска – родов терапевт, създател на школата "Задругата на родонавтите"

 

Издател: Израстване

 

Автор: Петя Петрова

 

Илюстратор: Цвета Петрова

 

Обем: 16 страници

 

Корици: меки

 

Език: български

 

Размери: 210*297 мм., А4

 

Година на издаване: 2022

 

ISBN 978-619-92209-2-4

 

Номинирана в дългия списък на Национална награда "Бисерче вълшебно" 2023 година в категория "Мечтатели".

Национална награда „Бисерче вълшебно“ е първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване от децата.

Otkus_2.pdf
10,99 лв.
Базова цена: 10,99 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Методи за плащане
Доставка
Подробно описание

ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА СИЛАТА И ПОДКРЕПАТА НА РОДА.

 

Подходяща за деца 6-12 години.

 

ПРЕДГОВОР:

РОДЪТ И НЕГОВАТА СИЛА

 

Скъпи читатели,

 

Държите в ръцете си красива книга с чуден разказ и вълшебни илюстрации.

 

Задачата на създателите на тази книга и на всички нас, възрастните хора, е да разкажем своя живот на децата си и да им предадем мъдростта и знанието, останало живо в нашата памет и в нашите сърца. Тази задача не е лесна, защото вие, все още малки, но умни и съобразителни читатели, знаете и можете толкова много: вие боравите чудесно с компютри, таблети и телефони, играете забавни електронни игри и имате възможност да гледате толкова много филми и предавания по телевизията. Но там, в тези устройства липсва едно, единствено нещо: паметта и обичта на разказвача. В тази шарена, малка, но вълшебна книга, обичта и родовата памет са живи, те са и закваската, без която никой, дори силен и голям човек, не може да бъде здрав и щастлив.

 

Потопете се в приказката, за да получите поуката, но и за да чуете гласа на вашите предци, на рода си и на своето семейство – това са хората, които винаги ще се отзоват с обич и топлина, с разбиране и вяра във вас. Те ще ви помогнат да разкриете тайните на живота.

 

Приятно четене!

 

С обич за вас!

Аида Марковска, родов разказвач и лечител

www.aida.bg

 

https://youtu.be/3rMC58fXV20?si=hlseJX_qRsO_TniX

 

Отзиви от читатели - тук.

 

Съвременни детски книги от български автор.
 
Поредица детски книги "Готови за живота" включва истории, които готвят децата ни за важните неща от живота. Български детски книги, които са подходящи както за четене в семейството, така и за училище. Подходящи са за работата на детски психолози.
 
Тези детски книги от колекцията "Готови за живота" помагат на възрастните да говорят с децата си за важните неща от живота.

Методи за плащане

Можете да заплатите Вашата поръчка по 2 начина:

 

Наложен платеж чрез услугата "Пощенски паричен превод" на куриерската служба "Спиди", с които си партнираме.

Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката, дължима към "Издателство Израстване" ЕООД се събира от куриер, извършващ доставката, от името на "Издателство Израстване" ЕООД. Наложеният платеж се извършва от куриерската служба чрез услуга "Пощенски паричен превод". Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата за поръчката на куриера.

 

Предварително заплащане чрез банков превод

"Издателство Израстване" ЕООД приема плащания, направени чрез банков превод по сметката на издателството. Изборът на този вид плащане е само предложение към клиента. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изпратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка, Вашата поръчка ще бъде отменена.

 

В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка, е важно да се свържете с нас на телефон 0882900338, непосредствено след направената поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде технически възможна, но ние ще направим възможното, за да Ви бъдем полезни.

 

Банкови детайли:
Бенефициент: "Издателство Израстване" ЕООД
Банка: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG60UBBS80021031727650

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт izrastvane.eu

Доставка

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди. 

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди и ползва услугата "Пощенски паричен превод" за метод на плащане "наложен платеж". 

 

Закупените стоки се доставят до посочения от клиента адрес/офис в срок от 1 до 5 работни дни или според графика на куриерската фирма. Ако поръчката Ви е направена в неработен ден, то тя ще бъде обработена на първия възможен работен ден. 

 

Получените поръчки до 13:00 ч. се обработват в същия ден.

 

Следните случаи са изключения на гореспоменатата информация спрямо срок за доставка:

  • Забавяне на Вашата поръчка по вина на куриерската служба при форсмажорни събития и извънредни положения
  • Забавяне на Вашата поръчка, защото е направена по време на натоварени периоди, големи намаления и промоции (Коледни разпродажби и др.)
  • Ако ние или куриерската фирма не можем да се свържем с Вас

     

Цената за доставка е 4.50 за доставка до офис на "Спиди" и 5.50 за доставка до адрес, а при поръчка над 70 лв. (без да се смята цената на куриерските услуги) получавате безплатна доставка.

 

   

В случай че поръчката Ви е спешна, молим да се свържете с нас, за да можем да я обработим приоритетно (при възможност).

-- -->