Невидимият

  • Марка: Готови за живота

ЕДНА ИСТОРИЯ ЗА СПОДЕЛЕНОСТ, СЪПРИЧАСТНОСТ И ПОДКРЕПА.

 

Детската книга е подходяща за деца 6-12 години.

 

ПОРЕДИЦА "ГОТОВИ ЗА ЖИВОТА" – ISSN 2815-3693

 

Издател: Израстване

 

Автор: Петя Петрова

 

Илюстратор: Цвета Петрова

 

Обем: 20 страници

 

Корици: меки

 

Език: български

 

Размери: 210*297 мм., А4

 

Година на издаване: 2022

 

ISBN  978-619-92209-4-8

 

За 2023 г. "Невидимият" е номиниран от журито на Национална награда "Бисерче вълшебно" в краткия списък на категория "Изследователи".

Национална награда „Бисерче вълшебно“ е първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване от децата.

Otkus_Nevidimiyat.pdf
12,99 лв.
Базова цена: 12,99 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Методи за плащане
Доставка
Подробно описание

Видео резюме на историята:

 

 

"В забързания ритъм на живота все по-рядко забелязваме другия до нас. Нужно е малко, за да подкрепим някого в труден момент.

 

„Невидимият“ е история, която учи децата на човечност – умението да даряваме мъничко радост, зрънце любов и искрица надежда.

 

Всички желаем да живеем в един по-добър свят. Най-верният път към това е, ние, възрастните, да развиваме у децата емпатия от ранна детска възраст.

 

Няма да е лесно, но си струва.

 

Успех!"

Петя Петрова

 

"Невидимият" - третата издадена детска история от поредицата "Готови за живота". Това е една история за споделеност, съпричастност и подкрепа.

 

Мартин е ново момче в класа. Съучениците му поставят етикет/прякор "Невидимият", без да знаят нищо за него. Виктория, негова съученичка, ще разбере историята му по случайност. Тя се натъжава, че не е отделила време да го опознае и лекомислено, като всички останали, го нарича така.

 

Това е история за едно приятелство, което е по-силно от етикетите, по-силно от трудностите, които животът ни поднася. Историята е подходяща за развиване на съпричастност в децата. 

 

Няма да издаваме нищо повече, защото е важно читателят сам да научи историята за Мартин и как Вики ще намери път към него.

 

Отзиви от читатели: https://www.izrastvane.eu/reviews.html

 

Съвременни детски книги от български автор.
 
Поредица детски книги "Готови за живота" включва истории, които готвят децата ни за важните неща от живота. Български детски книги, които са подходящи както за четене в семейството, така и за училище. Подходящи са за работата на детски психолози.
 
Тези детски книги от колекцията "Готови за живота" помагат на възрастните да говорят с децата си за важните неща от живота.

 

 

Методи за плащане

Можете да заплатите Вашата поръчка по 2 начина:

 

Наложен платеж чрез услугата "Пощенски паричен превод" на куриерската служба "Спиди", с които си партнираме.

Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката, дължима към "Издателство Израстване" ЕООД се събира от куриер, извършващ доставката, от името на "Издателство Израстване" ЕООД. Наложеният платеж се извършва от куриерската служба чрез услуга "Пощенски паричен превод". Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата за поръчката на куриера.

 

Предварително заплащане чрез банков превод

"Издателство Израстване" ЕООД приема плащания, направени чрез банков превод по сметката на издателството. Изборът на този вид плащане е само предложение към клиента. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изпратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка, Вашата поръчка ще бъде отменена.

 

В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка, е важно да се свържете с нас на телефон 0882900338, непосредствено след направената поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде технически възможна, но ние ще направим възможното, за да Ви бъдем полезни.

 

Банкови детайли:
Бенефициент: "Издателство Израстване" ЕООД
Банка: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG60UBBS80021031727650

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт izrastvane.eu

Доставка

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди. 

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди и ползва услугата "Пощенски паричен превод" за метод на плащане "наложен платеж". 

 

Закупените стоки се доставят до посочения от клиента адрес/офис в срок от 1 до 5 работни дни или според графика на куриерската фирма. Ако поръчката Ви е направена в неработен ден, то тя ще бъде обработена на първия възможен работен ден. 

 

Получените поръчки до 13:00 ч. се обработват в същия ден.

 

Следните случаи са изключения на гореспоменатата информация спрямо срок за доставка:

  • Забавяне на Вашата поръчка по вина на куриерската служба при форсмажорни събития и извънредни положения
  • Забавяне на Вашата поръчка, защото е направена по време на натоварени периоди, големи намаления и промоции (Коледни разпродажби и др.)
  • Ако ние или куриерската фирма не можем да се свържем с Вас

     

Цената за доставка е 4.50 за доставка до офис на "Спиди" и 5.50 за доставка до адрес, а при поръчка над 70 лв. (без да се смята цената на куриерските услуги) получавате безплатна доставка.

 

   

В случай че поръчката Ви е спешна, молим да се свържете с нас, за да можем да я обработим приоритетно (при възможност).

-- -->