Маската на гнева

Една история за гнева, подкрепата и приятелството

 

Детската книга е подходяща за деца на възраст между 7-12 години.

 

 

ПОРЕДИЦА "ГОТОВИ ЗА ЖИВОТА" – ISSN 2815-3693

 

С предговор от Димитрина Проданова – детски психолог

 

Издател: Израстване

 

Автор: Петя Петрова

 

Илюстратор: Цвета Петрова

 

Обем: 28 страници

 

Корици: меки

 

Език: български

 

Размери: 210*297 мм., А4

 

Година на издаване: 2024

 

ISBN 978-619-92209-8-6

 

 

Otkus_Maskata_na_Gneva.pdf
13,99 лв. 11,00 лв.
Базова цена: 11,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Методи за плащане
Доставка
Подробно описание

Написах тази история, за да опитам да „сваля маската“ на гнева пред децата и да им помогна да опознаят по-добре тази силна и неприятна емоция.

 

Важно е още от ранна детска възраст да ги учим как да се справят здравословно с нея, за да не започне тя да управлява Живота им.

 

Най-голямото ми желание е всяко дете да разбере, че гневът, както всяка друга човешка емоция, има своето място и своя смисъл в Живота на всеки човек. Но това, че имаме право да изпитваме всички емоции, не ни дава право на всякакво поведение! Особено на такова, което обижда и наранява другите!

Петя ПетроваЧаст от предговора към книгата от Димитрина Проданова, детски психолог:

"... В „Маската на гнева“ авторката Петя Петрова отново ни повежда на пътешествие из детската душа и сякаш повдигайки нежен воал, ни разкрива пътя за преодоляване на гнева – една от най-мащабните и деструктивни емоции. Историята е често срещана – две момчета влизат в конфронтация и се провокират гневно, уж проявяващи сила, а всъщност – болезнено нуждаещи се някой да ги поведе за ръка, да вникне в дълбочина в обърканите им самотни сърчица. И да им вдъхне надежда, че светът може и да е любящо място.

 

Героите от историята имат щастието да са заобиколени от зрели възрастни, които ги е грижа за тези деца – било в лицето на уж твърде строгия, но обичащ децата директор, било на училищния психолог или на очарователната баба на Мирослав. На двете момчета не им е нужно много, за да усетят загрижеността и любовта на тези възрастни и да чуят посланията им, че гневът е стаена болка и че е напълно ненужно тя да се захранва с омраза. Посланието тук е ясно – противоотровата на гнева е любовта..."


Димитрина Проданова, детски психолог

https://detski-psiholog.com/

Методи за плащане

Можете да заплатите Вашата поръчка по 2 начина:

 

Наложен платеж чрез услугата "Пощенски паричен превод" на куриерската служба "Спиди", с които си партнираме.

Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката, дължима към "Издателство Израстване" ЕООД се събира от куриер, извършващ доставката, от името на "Издателство Израстване" ЕООД. Наложеният платеж се извършва от куриерската служба чрез услуга "Пощенски паричен превод". Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата за поръчката на куриера.

 

Предварително заплащане чрез банков превод

"Издателство Израстване" ЕООД приема плащания, направени чрез банков превод по сметката на издателството. Изборът на този вид плащане е само предложение към клиента. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изпратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка, Вашата поръчка ще бъде отменена.

 

В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка, е важно да се свържете с нас на телефон 0882900338, непосредствено след направената поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде технически възможна, но ние ще направим възможното, за да Ви бъдем полезни.

 

Банкови детайли:
Бенефициент: "Издателство Израстване" ЕООД
Банка: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG60UBBS80021031727650

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт izrastvane.eu

Доставка

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди. 

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди и ползва услугата "Пощенски паричен превод" за метод на плащане "наложен платеж". 

 

Закупените стоки се доставят до посочения от клиента адрес/офис в срок от 1 до 5 работни дни или според графика на куриерската фирма. Ако поръчката Ви е направена в неработен ден, то тя ще бъде обработена на първия възможен работен ден. 

 

Получените поръчки до 13:00 ч. се обработват в същия ден.

 

Следните случаи са изключения на гореспоменатата информация спрямо срок за доставка:

  • Забавяне на Вашата поръчка по вина на куриерската служба при форсмажорни събития и извънредни положения
  • Забавяне на Вашата поръчка, защото е направена по време на натоварени периоди, големи намаления и промоции (Коледни разпродажби и др.)
  • Ако ние или куриерската фирма не можем да се свържем с Вас

     

Цената за доставка е 4.50 за доставка до офис на "Спиди" и 5.50 за доставка до адрес, а при поръчка над 70 лв. (без да се смята цената на куриерските услуги) получавате безплатна доставка.

 

   

В случай че поръчката Ви е спешна, молим да се свържете с нас, за да можем да я обработим приоритетно (при възможност).

-- -->