Как да поръчам?

Потребителите на сайта ни могат да направят поръчка за всеки наличен продукт.

 

Изберете продуктите, които желаете да закупите и ги добавете в кошницата си.

Влезте в кошницата си. Бутон „Поръчай“. Въведете информация в „Данни за клиента“. Бутон „Продължи“. Изберете начин на доставка. Изберете начин на плащане. Под полето „Изберете начин на плащане“ има място за въвеждане на текст. Ако имате промокод, можете да го въведете там. Уверете се, че, след като го въведете ще натиснете бутон „Приложи“.  

Вашият промокод вече е въведен и може да видите отстъпката, отразена в крайната сума, която трябва да платите.

Натиснете бутон "Поръчай" и ще финализирате поръчката. На посочен имейл ще получите информация за поръчката, а в рамките на няколко часа представител на издателството ще се свърже с Вас, ако има някакви допълнителни въпроси и за уточняване деня за доставка.

 

Поръчките се обработват до 13:00 часа във всеки работен ден. Всички поръчки направени след 13 часа, се обработват в следващия работен ден.

 

В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка, е важно да се свържете с нас на телефон +359882900338, непосредствено след направената поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде технически възможна, но ние ще направим възможното, за да Ви бъдем полезни.

-- -->