За автори
За автори

Приемаме за разглеждане ръкописи, свързани с образованието на децата и възрастните, тяхното личностно и духовно израстване, възстановяването от тревожни разстройства, справянето със стреса, психология, детска художествена литература. Ако Вашият ръкопис отговаря на това тематично изискване, изпратете ни имейл на адрес izrastvane2022@gmail.com откъс от ръкописа си, както и представяне на цялостната концепция за книгата. Ние ще отговорим във възможно най-кратък срок.

В случай, че все още нямате  увереност да издадете книгата си сами, може да ползвате услугите на издателство "Израстване" за:

  • Изчистване на концепцията чрез консултация в рамките на 1 час;
  • Стартиране на процедура за издаване на труда Ви.

Разбира се, всеки автор може да издаде и сам своята книга, но, ако желаете да Ви съдействаме с опита и мрежата си от контакти, изпратете ни откъс от ръкописа си, както и представяне на цялостната концепция за книгата, а ние ще отговорим във възможно най-кратък срок.

Ако търсите издател, моля изпратете ни следното:

  • Завършен текст в MS Word, PDF или друга подобна програма;
  • Кратко резюме на ръкописа;
  • Кратка автобиографична информация за автора;
  • Списък на Вашите досегашни публикации.

Издателство "Израстване" Ви гарантира, че всяка информация, която ни предоставите, ще се използва единствено от нашите редактори с цел оценка на съответствието на ръкописа с критериите на издателството и няма да бъде препращана на трети лица.

Нашите редактори ще прегледат текста Ви и ще Ви дадат обратна връзка в рамките на месец.

В случай, че Издателство "Израстване" реши да купи авторските права за книгата Ви и да я издаде, Вие няма да имате последващи разходи за редакция, корекция, предпечат, дизайн, печат и разпространение, като всички тези етапи ще бъдат съгласувани и съобразени с Вашите изисквания и одобрение. 

 

Възнаграждението, което ще получите в случай на закупуване на авторските права е договорен с Вас процент от приходите от реализираните продажби за периода, в който книгата е в разпространение.

 

Ако преценим, че идеята е добра, но има какво още да се доработва по цялостната концепция и/или по текста, ще  препоръчаме допълнителна работа с нас и професионалисти, на които ние се доверяваме, за да сме сигурни в успеха на Вашата книга.

 

А ако желаете да издадете, като преди това преминете през етапите на редакция, корекция, концепция, дизайн и визия, предпечат и печат, да разпространите (таргетиране на пазара, проучване на конкуренцията, анализ на каналите за реклама, изграждане на маркетингова стратегия и т.н.) книгата си сами, може просто да ползвате консултантските ни и посреднически услуги по време на тези процеси.  

 

Можем да Ви бъдем полезни и като Ви предоставим своите посреднически услуги с нашите висококвалифицирани партньори – редактори, илюстратори, печатари, дизайнери и др.

 

Ако сте художник и искате да илюстрирате интересни книги или имате свои лични проекти, с които искате да ни запознаете, изпратете своето портфолио или проект на имейл: izrastvane2022@gmail.com.

Следете сайта и социалните мрежи на Издателство Израстване, за да се включвате в различните конкурси за млади автори, в които наградата е издаване на тяхната творба.

 

Желаем Ви успех!

-- -->