Често задавани въпроси (FAQ)
?
Как да направя поръчка?

Изберете продуктите, които желаете да закупите и ги добавете в кошницата си.

Влезте в кошницата си. Бутон „Поръчай“. Въведете информация в „Данни за клиента“. Бутон „Продължи“. Изберете начин на доставка. Изберете начин на плащане. Под полето „Изберете начин на плащане“ има място за въвеждане на текст. Ако имате промокод, можете да го въведете там. Уверете се, че, след като го въведете ще натиснете бутон „Приложи“.  

Вашият промокод вече е въведен и може да видите отстъпката, отразена в крайната сума, която трябва да платите.

Натиснете бутон "Поръчай" и ще финализирате поръчката. На посочен имейл ще получите информация за поръчката, а в рамките на няколко часа представител на издателството ще се свърже с Вас, ако има някакви допълнителни въпроси и за уточняване деня за доставка.

?
Може ли да ми издадете фактура за поръчката?

Да, разбира се!

Изберете продуктите, които желаете да закупите и ги добавете в кошницата си.

Влезте в кошницата си. Бутон „Поръчай“. Въведете информация в „Данни за клиента“. След като въведете, има опция, в която трябва да отбележите, че желаете фактура – "Желая да ми бъде издадена фактура". Въвеждате данните си и натискате бутон „Продължи“.

Изберете начин на доставка. Изберете начин на плащане. Под полето „Изберете начин на плащане“ има място за въвеждане на текст. Ако имате промокод, можете да го въведете там. Уверете се, че след като го въведете, ще натиснете бутон „Приложи“.  

Вашият промокод вече е въведен и може да видите отстъпката, отразена в крайната сума, която трябва да платите.

Натиснете бутон "Поръчай" и ще финализирате поръчката. На посочен имейл ще получите информация за поръчката, а в рамките на няколко часа представител на издателството ще се свърже с Вас, ако има допълнителни въпроси и за уточняване деня за доставка.

?
Мога ли да пазарувам от сайта на „Израстване“, без да имам регистрация?

Не е необходимо да си правите регистрация, за да поръчате от електронната книжарница, бихте могли да направите поръчка и като гост. Попълва се само информацията, необходима за доставката.

Все пак, с цел по-лесни следващи поръчки, както и получаване на ценна информация за нови книги и отстъпки на посочения от Вас електронен адрес за кореспонденция, препоръчваме Ви да си направите регистрация.

?
Какви са начините на разплащане?

Можете да заплатите Вашите поръчки по 2 начина:

Наложен платеж чрез услугата "Пощенски паричен превод" на куриерската служба "Спиди", с която си партнираме.

Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката, дължима към "Издателство Израстване" ЕООД се събира от куриер, извършващ доставката, от името на "Издателство Израстване" ЕООД. Наложеният платеж се извършва от куриерската служба чрез услуга "Пощенски паричен превод". Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата за поръчката на куриера.

 Предварително заплащане чрез банков превод по сметката на издателството

"Издателство Израстване" ЕООД приема плащания, направени чрез банков превод по сметката на издателството. Изборът на този вид плащане е само предложение към клиента. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изпратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка, Вашата поръчка ще бъде отменена.

Повече за начините на разплащане можете да намерите в „Методи за плащане“.

?
В какъв срок ще получа доставката?

Издателство "Израстване" обработва в същия работен ден всички поръчки получени до 13 ч.

Закупените стоки се доставят до посочения от клиента адрес/офис в срок от 1 до 5 работни дни или според графика на куриерската фирма. Ако поръчката Ви е направена в неработен ден, то тя ще бъде обработена през първия следващ работен ден.

Следните случаи са изключения на гореспоменатата информация спрямо срок за доставка:

Забавяне на Вашата поръчка по вина на куриерската служба при форсмажорни събития и извънредни положения;

Забавяне на Вашата поръчка, защото е направена по време на натоварени периоди, големи намаления и промоции (Коледни разпродажби и др.);

Ако ние или куриерската фирма не можем да се свържем с Вас.

В случай, че поръчката Ви е спешна, молим да се свържете с нас, за да можем да я обработим приоритетно (при възможност).  Телефон: +359882900338

?
С коя куриерска фирма се изпълняват поръчките?

Спиди.

?
За чия сметка е доставката?

При поръчки над 70 лв. доставката е безплатна, при поръчки под 50 лв. цената на доставката се изчислява от куриерската компания, но ориентировъчно е 4,50 лв. до офис на Спиди и 5,50 лв. до адрес

?
Мога ли да закупя книги с отстъпка?

За количества може да ни пишете с конкретно запитване на e-mail: izrastvane2022@gmail.com

?
Как да използвам промокод?

Изберете продуктите, които желаете да закупите и ги добавете в кошницата си.

Влезте в кошницата си. Бутон „Поръчай“. Въведете информация в „Данни за клиента“. Бутон „Продължи“. Изберете начин на доставка. Изберете начин на плащане. Под полето „Изберете начин на плащане“ има място за въвеждане на текст. Там въведете своя промокод. Уверете се, че след като го въведете ще натиснете бутон „Приложи“.  

Вашият промокод вече е въведен и може да видите отстъпката, отразена в крайната сума, която трябва да платите.

?
Извършвате ли доставка до чужбина?

Към момента не извършваме доставки до чужбина. Но може да ни пишете на izrastvane2022@gmail.com да намерим възможен начин, подходящ и за двете страни.

?
Аз съм автор/илюстратор. Бих желал да работя с Вас:

Приемаме за разглеждане ръкописи, свързани с образованието на децата и възрастните, тяхното личностно и духовно израстване, възстановяването от тревожни разстройства, справянето със стреса, психология, детска художествена литература. Ако Вашият ръкопис отговаря на това тематично изискване, изпратете ни имейл на адрес izrastvane2022@gmail.com откъс от ръкописа си, както и представяне на цялостната концепция за книгата. Ние ще отговорим във възможно най-кратък срок.

Ако сте художник, приложете няколко илюстрации.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас
-- -->