ДРУГОТО ЛИЦЕ НА ПАНИКАТА

 

Издател: Израстване

 

Автор: Петя Петрова

 

Година на издаване: 2022

 

Обем: 128 страници

 

Корици: меки

 

Език: български

 

Размери: А5

 

ISBN 978-619-92209-0-0

DLP_otkus_3.pdf
14,00 лв.
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Методи за плащане
Доставка
Подробно описание

Част от предговора написан от Орлин Баев – www.orlinbaev.blogspot.com

 

"Прочетох „Другото лице на паниката“ преди доста години и ми хареса разбирането, идващо от личен опит, вложено от Петя. Разбиране, преминало през горнилото на собствената изстраданост. Оттам, добрите насоки и методи за справяне, описвани в книгата, придобиват изцяло различен облик на изпитани, проверени през клетките и пулса на почувстваната до дъно преживелищност.

Паник атаката е рязко, изненадващо и обсебващо чувство на страх. Възможно е човек да получи пристъп на паника, без това да прерасне в паническо разстройство. За него са характерни чести, повтарящи се паник атаки, комбинирани с огромни промени в поведение и начин на Живот. Човек влиза в омагьосан кръг и страхът от получаване на нова атака става водеща сила в ежедневието му.

 

....................................................................................................................................................................

 

Петя ключово насочва към една централна тема: „вадене“ от позицията на жертва и поемане на отговорност за собствения живот, съдба и процес с благодарно учене и охотно приемане на ценните подаръци, скрити в паниката.

Една чудесна книга, подходяща далеч не само за преживяващите паника и паническо разстройство, а за всеки човек, търсещ себепознание и качествени насоки към него."

 

Симптоми на паник атака:

– Напрежение в главата, но не главоболие;
– Замъглено виждане;
– Виене на свят, усещане за припадък. Слабост в коленете;
– Топли и/или студени вълни през цялото тяло;
– Потене. Втрисане или трепрене;
– Гадене или разстройство;
– Силно сърцебиене, дискомфорт в гърдите;
– Дезориентация;
– Изтръпване на крайниците;
– Чувство, че времето тече изключително бавно;
– Хипервентилация - невъзможност да се поеме въздух. Дишането става учестено и плитко;
– Усещане за задушаване;
– Нужда от незабавно бягство от мястото, където се е случило;
– Усещане за нереалност. Деперсонализация. Сякаш човек се наблюдава отстрани и няма възможност да повлияе на ситуацията;
– Усещане за загуба на контрол върху тялото;
– Страх от смърт.

 

В случай, че описаното се отнася и до вас - прочетете тази книга! Тя ще ви разкрие истини за вас самите, за Живота и едно съвсем “друго лице на паниката”. Такова, каквото дори не сте подозирали, че съществува...

Методи за плащане

Можете да заплатите Вашата поръчка по 2 начина:

 

Наложен платеж чрез услугата "Пощенски паричен превод" на куриерската служба "Спиди", с които си партнираме.

Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката, дължима към "Издателство Израстване" ЕООД се събира от куриер, извършващ доставката, от името на "Издателство Израстване" ЕООД. Наложеният платеж се извършва от куриерската служба чрез услуга "Пощенски паричен превод". Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата за поръчката на куриера.

 

Предварително заплащане чрез банков превод

"Издателство Израстване" ЕООД приема плащания, направени чрез банков превод по сметката на издателството. Изборът на този вид плащане е само предложение към клиента. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката ще бъде отделена единствено след като изпратите сканирано копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка за плащане по банков път. Поръчката ще бъде изпратена по куриер единствено след постъпване на парите по посочената банкова сметка. В случай, че не изпратите копие на платежното нареждане до 48 часа след направената заявка, Вашата поръчка ще бъде отменена.

 

В случай, че желаете да направите промени по Вашата поръчка, е важно да се свържете с нас на телефон 0882900338, непосредствено след направената поръчка. Възможно е да има случаи, при които промяна на поръчката няма да бъде технически възможна, но ние ще направим възможното, за да Ви бъдем полезни.

 

Банкови детайли:
Бенефициент: "Издателство Израстване" ЕООД
Банка: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG60UBBS80021031727650

Основание за плащане: поръчка номер................. в сайт izrastvane.eu

Доставка

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди. 

Издателство Израстване работи с куриерска фирма Спиди и ползва услугата "Пощенски паричен превод" за метод на плащане "наложен платеж". 

 

Закупените стоки се доставят до посочения от клиента адрес/офис в срок от 1 до 5 работни дни или според графика на куриерската фирма. Ако поръчката Ви е направена в неработен ден, то тя ще бъде обработена на първия възможен работен ден. 

 

Получените поръчки до 13:00 ч. се обработват в същия ден.

 

Следните случаи са изключения на гореспоменатата информация спрямо срок за доставка:

  • Забавяне на Вашата поръчка по вина на куриерската служба при форсмажорни събития и извънредни положения
  • Забавяне на Вашата поръчка, защото е направена по време на натоварени периоди, големи намаления и промоции (Коледни разпродажби и др.)
  • Ако ние или куриерската фирма не можем да се свържем с Вас

     

Цената за доставка е 4.50 за доставка до офис на "Спиди" и 5.50 за доставка до адрес, а при поръчка над 70 лв. (без да се смята цената на куриерските услуги) получавате безплатна доставка.

 

   

В случай че поръчката Ви е спешна, молим да се свържете с нас, за да можем да я обработим приоритетно (при възможност).

-- -->